Kesän 2018 leiritarjonta

Toimintavoima järjestää kesällä 2018 Science fiction -henkisen päiväleirin 7-12 -vuotiaille sekä vuorovaikutteinen forum-teatterileiri nuorille ja aikuisille. Kummastakin löydät tietoa alapuolelta.

Miranda X - Galaksin turvaajat


Miranda X

’Avaruussukkula lensi hitaasti läpi avaruusportin. Ilmaluukku avautui ja siinä hän seisoi. Miranda. Täällä Glenturiassa hän saisi tietää mahdottoman tehtävänsä yksityiskohdat. Sen hän tiesi heti, ettei tulisi selviytymään vaarallisesta tehtävästään ilman erityisiä voimia omaavia Glenturian vartijoita. Monenkirjavasta avaruusmatkaajien joukosta tulisi luoda Mirandalle oma Ryhmä X.’

Science fiction henkinen poikkitaiteellinen päiväleiri 7-12-vuotiaille!
Juhannusviikolla ma 18. – to 21.6.2018 klo 9-16 (ma, ti, ke) sekä klo 9-13 (to). Leiripaikkana Kuusankosken Taideruukki (Kyminväylä 2, Kuusankoski).

Teatteriseikkailu käynnistyy draamatarinan avulla. Teatteritoiminnan lisäksi leirillä on luvassa sarjakuvatyöpaja, voimauttava valokuva ja koru-, puvustus- ja maskeeraustyöpajat. Musiikkia, tanssia ja tarinaa tehdään itse!

Kurssimaksu 175 € (sis. alv) / osallistuja. Sisältää opetuksen, materiaalit, päivittäisen lämpimän ruoan ja välipalan sekä tapaturmavakuutuksen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiriviikon minimiryhmä 15, maksimi 25. Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen piia.kleimola@toimintavoima.fi. Ilmoita nimi, syntymäaika, osoite, puhelin (sekä lapsen että vanhemman!), sähköposti ja erityisruokavalio.

Tervetuloa Science fiction henkiseen taideseikkailuun!

Tule ja tee!


Jouni Piekkari


Vuorovaikutteinen forum-teatterileiri nuorille ja aikuisille! Forumteatteri on vuorovaikutteinen ja osallistava teatterimuoto, jonka avulla nostetaan esille ryhmäläisten oma ääni sekä tartutaan ryhmää huolestuttaviin aiheisiin. Forumteatteri on teemoista huolimatta hauskaa. Se ei vain tutki ongelmia vaan tekee jokaisesta todellisen elämän toimijan. Kouluttaja FM, draamakasvattaja Jouni Piekkari.

Pe-su 20.-22.7. Anjalan nuorisokeskus (Ankkapurhantie 15, Anjala, Kouvola) Viikonlopun hinta 150 € / hlö, sisältää majoitukset ja ruoat. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen piia.kleimola@toimintavoima.fi. Ilmoita nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti ja erityisruokavalio. Leiri toteutuu, jos tulijoita vähintään 15. Jos tulijoita kauempaa esim. junalla Kouvolaan, autokyyti asemalta Anjalaan onnistuu kyllä!

Tervetuloa!